My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Wednesday, June 09, 2010

Baru pulang dari Pulau Langkawi...

Sebenarnya ari jumaat malam baru2 nie, aku bercuti ke Pulau Langkawiiiiiii...dan aku selamat pulang ke kuala lumpur pada hari selasa pagi...

aihhh, banyak benda aku nak cerita nih...especially pasal tour trip yang kitorang amikkk...very the hampegas sangat-sangat!dahla semalam sepatutnya aku masuk keje tapiii disebabkan bas yang lembab macam kura-kura, aku mintak half day untuk masuk keje pada petang hari...

nak g keje plak, train komuter plak ada problemmm...dengarnya ada kabel putus kat salah satu train yang ado...huiii, dugaan betol wehh...so terpaksa la aku korbankan sisa-sisa duwet yang ado untuk bayar tambang taxi...ohhh bos, sila kagumi saya ok...miahahahahaha!!

yelaaaaaaaa, ari isnin aku dah cuti...bila ari selasa aku nak mintak cuti lagi ngan bos, rasa macam panas punggung semacam...hukhukhuk

ok boboiii...ada masa aku update laju2 ok...




haaaaaaa lagik satu...saya nak mintak tolong la...sesape yang ada nama2 kat bawah nie, please give me your address bleh tak??kat email saya ye...zif_1006@yahoo.com...

* ikiqzalia.blogspot.com
* ijanmemory.blogspot.com
* razlina.blogspot.com
* luvlysofea.blogspot.com
* anamarza.blogspot.com
* espritrasp.blogspot.com
* warkahnuovic.blogspot.com
* mummynaliya.blogspot.com


4 comments:

ikiqzana said...

ni mesti nak bagi gift ni.. klu x coklat dari langkawi mesti FM.. hehehe. suker

ok akk sent address yer.

best kojah g bercuti.. x sabar akk plak nnti nk g bercuti2 malaysia nnti. :)

Sharinginfoz said...

seronok kan bercuti

Anamarza said...

Salam dik..
ingat lg kat akak eik...nanti akak kasi alamat ya..tq

kojah said...

dear ikiqzana,
hihihi tunggu ye kak...xtau lg bila sy akn pos...

dear sharinginfoz,
bercuti mmg seronokkkk...duwet jerk yg xseronok...huhu

dear anamarza,
salam kak...haruslahh ingattt...akak yg susah pyh buatkan header utk saya...

Page number