My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Thursday, November 18, 2010

Pemenangnya adalah jeng jeng jeng!!

Hurmmm boleh pulak bila tiba masa nak announce siapakah pemenangnya tetibe ternampak satu blog akak nih yang cunnnnnnnnn...actually aku dah lama dah baca blog akak nie, tapi tadik bila terbaca word 'oncall', teros macam terkezut...eh ehhh akak nih doctor ke??

fullamakkkk dah la cun, jadik doctor pulak tuh...memang confirm patient jadik tak sakit trosss...hihihi macam biasa, aku kedekut nak kasik link =P

ok, straight to the point la kojah oiiiii!

maka dengan ini mengumumkan pemenang utama dengan memenangi kebaya bandung + fridge magnet bandung adalah:


jeng jeng jeng!!




kebetulan ada pulak terlebih satu t'shirt bandung, pemenang kedua adalah:




kebetulan ada lagik fridge magnet lebihan dari percutian saya yang terdahulu (bukan bandung), maka saya memberikan hadiah saguhati kepada:





lastly saya nak bagik hadiah bonus kepadaaaaaaa:



yang hadiah bonus tue nanti dulu yeee...sebab stock fridge magnet tak ada lagik...kalau ada pun yang dah tergantung kat peti ais...kihkihkih



ok, TAHNIAH kepada semua pemenang...kepada yang tidak bernasib baik, cuba lagik tahun depannnn (dah ada tiket bercuti dah :P) dannn keputuasn hakim adalah muktamad, sebarang pertikaian tidak akan dilayan sama sekali...huhu

sorry la yeee...nak bagik fridge magnet kat semua orang pengsan la saya nanti...kepada semua pemenang, sile email alamat dan nama penuh anda ke zif_1006@yahoo.com...email cepat2 ye...ari isnin nanti saya nak pos...email lambat-lambat, teros cancel nak pos :P


13 comments:

cikbunga said...

ahaks..tersenarai gak tu.. bonus pun jadik la yer.. anyway.tq ya..nti buat lagi..nak join lagi..hehe..moga2 murah la rezeki kojah..doa ikhlas ni:)

Miss Annaz said...

huhuhu...

bkn rezki wa....
waaaaaa..!!!!!!!!!!!!!!

atty's said...

tahniah pada pemenang..

[-suziey-] said...

weeeee..alhamdulillah..rezeki..menang menang..yeayyyy..dpt tshirt bandung..ouh tenkiu cik kojah :) i likeeeee u laaaa:)
congrates utk all winners :)

Nana said...

ehhe dapat gak adiah FM tq..

Ms and Mr Red Ribbon said...

waaa bukan rejeki...
tahniah untuk pemenang :)

zahidah dihaz said...

Tahniah untuk pemenang

SyUhAdA said...

thniah kpd sume pemenang~!

sumpit said...

wah rezeki qalish ni, my 1st baby baru lahir pagi tadi.. tunggu n3 dari qalish.com semperna kelahiran baby boy kami.. Pepepun tq kepada kojah kerana telah memilih sumpit sebagi pemenang....insyaalah qalish.com pun akan membuat kontes jugak..

hasrul hassan said...

salam...
tahniah kepada yang menang .. :)

http://hasrulhassan.blogspot.com

eT said...

hehe...dpt FM...tq2...

ct_nurmarlissaa said...

Wahhhh...menang jugakk...tqsm..dear KoJahhh....Sukaaaaaa

kojah said...

dear all,
congrats kepada pemenangggg...yang tak bernasib baik, cube lagik masa hadapannn...jgn risau oh...ada lagik contest2 nanti...

Page number