My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Wednesday, November 10, 2010

Delicious Bangsar...

dah alang-alang nak lunch nie, aku sajikan kisah makanan la yeee...kot2 la korang tak tahu nak makan kat mana kannn =P


cupcake red velvet...

perghhhh sedap dia memang sampai angkat-angkat kening u olsssssss!!tapi bagik aku kalau beli kek sebijik tuh lagik super duper sedapppppppp!!tapi maklom la, nak beli kek sebijik buat apakah? *padahal kaverline tak dok pitih*


air apa ntah namanya nie...

aku dahla tak biasa ngan delicious nih...so bila aku tanya kawan aku air apa yang beshhh, dia diammm sajork...tapi bila sampai air dia, teros laju-laju aku sound...hahahaha

air dia best kottttttttt!*tuh ha yang nampak sipi-sipi tuh*


aku makan yang nie...fish and chip, sedapppppppppp!!

tapi korang bayangkan, aku boleh tak abisssss...sebabnya tak tenteram dok pikir apa lah yang dato' nih nak dari aku...nak bagik duwetkah?muahahaha

kringggggggg!kringgggggggg!

dato' a: assalamualaikum...kojah (padahal panggil nama), tengah ada appointment ke?
kojah: waalaikumussalam...tak lah dato...tengah makan...
dato' a: owhh i will call you later...
kojah: ok dato'...

haaaaaaaa nih hal business daaaa...datin2, jangan risau ye...saya tak kan jadik perampas...hihi *tetibe*

*yihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, heppiiiiiiiiiiiii!!!!*


kawan aku makan yang nie...sedap jugakkkkkkkkk...eh eh...kan aku kata, kalau rasa makanan orang, sure rasa makanan orang lagik sedap dari makanan sendiri kan...

ok la, nak siap2...nak g kerja...eh, pukul berapa masuk kerja nih?

boboi...have a nice day u olssssssssss!



*ehhh nak gosip jappp...masa kat delicious nih, aku nampak vanidah imran dengan husbandnya...very the cantiksssssssssssss!tapi vanidah dah pakai tudung ke skang????


9 comments:

cikbunga said...

jah ayat kaver line tu lawak okey..hehe. ye ke dah pakai tudung? :)

atty's said...

salam kojah..ko ni buek den lapo tau..

faRhaNa said...

kojah...sedapnye..nyummy2...:-)

juelee said...

delicious ni mmg sodap kojah.... spagetti cabonara die mmg mabeles la... faberet akak lagi stu brownies cokelat die, atas letak vanilla eskrem n choc ganache... yummyyy

manggosteen said...

pergh...sedapnyee..

emy/mamasuri said...

sedap sangat ke??
huhuhu
selalu lalu je delicious ni..
nak jejak ke dalam cam segan je..
auwww...

AngahSayang2314 said...

sedapnyer kongsi2 la kojah oooiiii kat mana makan tue

Ogy said...

delicious ni kt mana yea?

np tak tangkap gambar vanida tu...hik2

kojah said...

dear cikbunga,
yee, tak ada duit sebenarnya...haha tudung tu tak kot rasanya kak...maybe dia ada shooting kott...

dear atty,
g carik makanan tau kak...

dear farhana,
nyum nyum :)

dear juelee,
yeke kak?thanks for sharing...sy tak biasa restaurant2 mahal nih =P

dear maggosteen,
mmg sedapppp!

dear emy,
sedap la kak...duwet pun sedappp...hihi

dear angahsayang,
takleh kongsi kak...dh hadam masuk pewottt...hihi mkn2 nie kt delicious bangsar :)

dear ogy,
delicious nie kat BANGSAR...area bangsar village...tak sempt nk tangkap...makan lagik pnting...hoho

Page number