My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Thursday, November 25, 2010

Kebusy - an...

Dari ari isnin aritu, hari nie baru aku berpeluang jengok-jengok belogggg...mana taknya kan, kuar sana kuar sini jumpa orang, ronggeng dengan kenkawan lama dan pindah umah baruuuuu...fuh, bab pindah umah tak payah cakap okeyyy...naik turun naik turun sampai tingkat 18 sana...ceh, cakap macam kena naik tangga pulak kan...haha

Oh ya, hadiah2 contest saya tak post lagik yee...pertama sebab ada yang lambat bagi email, so saya malas nak ulang alik pejabat post banyak kali...hihi pastuh ingat nak pos esok-esok tapi busy ke sana ke mari pulak...hihi mintak maaf ye...tapi u ols jangan risau yeee...adiah tetap adooo...paling lambat pun ari isnin next week yerk...itu paling lambat lah...

Ohhhh, sape dah book ticket nak pergi parissss??airasia tengah ada promotion tuuuuu...g la grab cepat2 yeee...nanti menyosal...lalalala


4 comments:

merahjamboo said...

uwarghh...teringinnya nak pegi holiday!!!tapi tidaklah sampai keparis...heee...dapat pegi indon pon bestnyaaa..huuu..cepat2 bukak airasia.

sumpit said...

sumpit punya detail dah dapat kan....

kini sumpit2u lebih aktif di rumah barunya:
www.qalish.com

lily lotus said...

psstt..kojah dah book tiket gi paghis ke :D

kojah said...

dear merahjamboo,
akak dh penah pergi paghis kan?bestnyerrr!!

dear sumpit,
yup, dah dapat kak...dah pos dah :)

dear lily,
not yet lagik kak...itu coming soonnnn...hihi

Page number