My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Sunday, November 21, 2010

Anak saya tiga orang...

Haipppp...saya dah kawen la...majlis kawennya adalah pada 16 february 2010...hahahaha motip kata 16 february?

tapiii jangan lupe tau u olsss...coming soon 16 february nih adalah anniversary saya yang pertama dengan hari kelahiran saya yang ke 16 tahunnnnn =P


ok, itu anak sulung dan anak bongsu...


ini anak tengah-tengah...

okkk, nak pergi masak...ada ke tadik masa aku busy2 nak buat breakfast (breakfast tadik roti telur goreng) ...

angah: kakak jah pandai masak ke?
kojah: ehhh pandai la...tunggu tengah hari nanti...rasa masakan kakak jah...

*ada tak anak panggil mak sebagai kakak?*

citttt!sampai hati tau koranggg...selama nie korang makan hasil masakan kakak jah la...cuma korang tak nampak jerk kakak jah bertungkus lumus tengah berperang di dapur =P

ok, nak pergi masak...kang bising lak anak-anak aku tuh...ehhh, bukan anak-anak saya la...itu sepupu sepapat saya...kecik-kecik lagi kan dorang...owh besttttt, buleh BULI!sekarang nie dorang duduk dengan family saya...owhhh makcik-makcik ku, sila anta anak-anta korang kepada jah yeeeeeee :)


5 comments:

hasrul hassan said...

Salam .. owh pandai masak yer? bagus bagus .. :)

http://hasrulhassan.blogspot.com

mekchu said...

practice make perfect kan kan kan..

Nem0 o0h Nem0 said...

memasak tu best kn? aku suka jek..hehe

ChiLaBaey's Spot said...

Cik Kojah,

* Jom join contest saya, masih bersambung hingga 29 November ni... Hadiah akan diketahui hari ni...

http://chilabaeys.blogspot.com/2010/10/perhatian-contest-chilabeays-spot-telah.html

kojah said...

dear hasrul,
boleh la sikit-sikit...belum taraf chef lagik...HAHA

dear mekchu,
betulllll....dulu reti masak meggi je kak...haha

dear nemo,
bestttttt!tak best sbb malas jerk...haha

dear chilabeay,
thanks bro...interested to join :)

Page number