My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Saturday, November 20, 2010

First time buat facial :)

ehem ehemmmm!kata pun pestime kan...so jakun tuh harus lebih...HAHA

ermmm bagitau saya siapa yang tak suka buat facial...harus semua suka kannn...cuma aku sedikit terbantut pabila...

kojah: abah, jah nak buat facial la...
abah: tak payah la...muka ok lagik...blablabla

motip kena mintak permission abah??hahahaha tapi bila pikir-pikir balik, tak kan la bila dah kedut-kedut jerawat sana sini baru terkejar-kejar nak buat kannn...


masuk-masuk, teros dipersilakan duduk...then cakap-cakap sikit pastuh kena isi borang...

kat borang nih tulis la nama, umur, penah buat facial ke tak, blablabla...tapi tang nie kelakar...

'u tak pernah buat facial?'
'err...takk'
'berapa umur u?'
'tutttt (HAHA, poyo nak rahsia2!)
'owhhh muda lagik...blablabla'

wakakakakaka!!bukan kelakar sebab dia cakap muda tapi kelakar sebab dia kaverline cakap muda...

alahhh, saya dah biasa maaaa...kalau jenjalan ngan kakak pun orang dok cakap2 yang saya nie kakak...so harus terima kenyataan gitu walaupun pada hakikatnya tak shukeeeeeeeeeee!sob sob sob...


green tea ke apa ntah...tawar-tawar gitu...


saya buat facial nie dekat the gardens midvalley sanaaaa...haaa kalau u ols interested nak pergi, naik tingkat 4 yerk...


dah nama pun tempat massage kan, so harus semua bath tube pun adoooo...

eh aku pernah la buat massage full body nih...tapi masa kat indon sana...penah la jugak intai-intai nak buat kat sini tapi bila tengok harga teros patah balik tak jadik...hahaha hurmmm dari mandi2 gini lebih baik beli henbag kannnnn...


suasana dalam nie bisa membuatkan anda tertidurrr...dengan kedengaran lagu-lagu yang sayup-sayup di telinga, haruman biliknya, memang syiokkk la...

tetibe aku terbayang-bayang candle light dinner di Maldives...wahhh jauh giler berangannnnnnnnnnn!


muka selepas facial, tanpa sebarang editing...gambar sebelum facial yilek pocikkk...

overall memang besttttttttt walaupun ada sedikit keciwa...yela, aku nih suka berangan yang hover-hover kan...boleh pulak aku ingat ada picit-picit jerawat tuh tapi nan adoooo...cuma dia buat yang basic light2 sajork...

ateeee, nama pun free kannnn...nak full package kena kuarkan duwet laaaaaaaaa...huhuk!


so kalau u ols nak buat facial, boleh la terjah yoooo...dia ada memacam package...bahagian mata sahaja pun ada, badan pun ada, muka sahaja pun ada, bak kata macam-macam adoooo cuma duwet jerk yang ntah ado ke tak...haha


sebenar-benarnya aku datang nie pun sebab aku terbaca sumthing pasal facial nie kat blog akak pink ada anak yang very the comelssssssss...ehh, akak pun comelssss tauuu...ari-ari saya masuk blog akak secara senyap :)


dan ini free gift yang aku dapattt...jadik la kannn...hoho

hurmmm aku teringin nak buat facial yang picit-picit tueeee...


3 comments:

mekchu said...

esok mekchu ada facial kat cress.. mmg setia pd yang satu.. sebulan tak jumpa rasa rindu rinduan gitu.. hehehe

Nem0 o0h Nem0 said...

hrga bp yek facial kt situ?

kojah said...

dear mekchu,
mmg bagus eh kak cres nih?sy pestime g teraiiii...huhu

dear nemo,
ada memacam package kak...paling murah seratus lbh rasanya...yg sy buat nie free of charge :)

Page number