My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Wednesday, November 03, 2010

Ai adaaaa ajerk...

Aku ada jerk online hari-hari...online pakai hp 3310 sajork =P cuma tang nak post new entry ngan nak comment2 blog u ols yang agak payah sikitttt...sorry naaaa...

bukan senang nak berjaya kannn...kejayaan tidak akan datang bergolek...eceh tetibe!

u olsssss, minggu nie aku busy sikit (bukan sikit tapi banyakkk) bila ada report yang kena submittt...due date ari isnin next week pulak tuh...

so jangan ingat korang anta contest tue saya tak tengok yerk...even tengok dari jauhhhhhh...hihihi

ok, teroskan semangat u ols untuk bercontest...kalau menang, boleh pakai baju kebaya untuk sambut new year tahun depannnn ;P

boboiii!


3 comments:

AngahSayang2314 said...

wah..kau koja buat tercabar jer macam nak gi lagi je angah kesana

cikbunga said...

haha.. kesian kojah yer.. tapi betol la..kejayaan bukan datang bergolek.. klu dah berjaya esok2 leh buat contest banyak2..hehe

lily lotus said...

yg penting jgn lupa update blog :)

Page number