My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Tuesday, November 16, 2010

Layak ke peringkat akhir...

Pertama pertama sekali beribu ampun maaf dipinta jika keputusan penuh membuatkan korang begitu membuak-buak ingin mengetahuinya =P

seriussss, masa nih la lappy aku buat hal kannnn...actually dah banyak kali dah lappy aku tuh dok buat hal, tapi tuan dia tak cukup nak korek duwet tabung lagik, dia hold dulu nak beli lappy bawuuuu...kekeke

nih pun aku terpaksa pinjam lappy boss aku dengan kol 3 pagi baru abis tengok entry-entry u ols semuaaaa...so yang mana saya tak comment kat entry @ shout box u ols tuh, mintak2 bagitau saya yerk kot2 saya terlepas pandanggg...tapi ada jugak yang aku tak comment sebab payah nau nak mengomennya...huhu tapi takpeee, yang mana aku tak leave comment tue, mintak jasa baik anda semua untuk memberitahu shaye as soon as possible yeee...






saya rasa better u ols beraya sakan duluuuu...pas rasa haji nih barulah keputusan penuh akan diumumkan...okey u olsss??lagipun cuti hari rabu je kannn?ke ada yang cuti sampai seminggu?yang mana cuti seminggu tu rajin2 la carik laptop semata-mata mahu mengonline...hihihi

owhhh ya, yang mana tak ada dalam gambar di atas tetibe bommmmb saya umumkan sebagai pemenang, jangan terkejut ya...mana tahu tetibe malam nie saya mimpi blog lain yang menang...hikhikhik semua nie atas keputusan pihak juri di alam mimpi =P

ecehhh, saje nak kasik korang suspender kan...HAHA dannn ini lagik menarikkk...ada fridge magnet untuk adiah saguhati menanti anda semua...oleh itu diharap bersabarrrr ;)


10 comments:

[-suziey-] said...

yeayyyy im in list...good luck to all..bestnye ade FM utk saguhati..klu xmenang dpt FM pn jadila..ekkekek:p

cikbunga said...

takde komen pun..cepat p komen :)

kakngah said...

kojah..
xdo komen pon... :(
kang bgtau abah kau kang! tak pun kek kawan eh.. baik ekau g tgk skrg!

meh tgk kek SINI haaa...

m.a.r.i.n.a.r.i.z.u.a.n. said...

saya suke tgok pic teh o ngan papa ngan bdak kecik tuh comelll... cantik tenang je..

Cute MuM said...

takder dalam senarai pon..
xperlah.. dapat saguhati pon jadilah...hehehe..

rasp said...

susah ooo nak pilih...
semuanya ada ciri2 menarik tersendiri...
tapi bagusnya setiap ada saguhati ek sis...

eT said...

cik kojah...cam kenal jek gambar last tuh...huhuhu

gudluck pada semua...

fatt said...

kojah,
ada letak komen aritu psl gmbar leh kopi ke tak kan? i disable click..nak kopi ke?

mekchu said...

mekchu lak yg berdebar lebih.. hahaha.. konpem dorang tak bleh fokus nak raya tuh.. hehehe

kojah said...

dear suziey,
gud luck sis =)

dear cikbunga,
dh ada review tp lupe nk drop comment...sorry

dear kakngah,
pun dh buat review dah...sorry sbb buat masa mata ngantok mamai segala...

dear marina,
semua sy suka tengok =)

dear cute,
sabar kak...xsemestinya xda senarai xmenang =)

dear rasp,
setiap ada saguhati?pengsannn la sy kak!hihi

dear et,
gud luck =)

dear fatt,
it's ok...thanks

dear mekchu,
tak kak...makanan lagik pentingggg...hihi

Page number