My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Wednesday, February 09, 2011

Kerja saya :)

Disebabkan ada ramai orang bertanya melalui email dan jugak ym, meh la saya bagitahu apa pekerjaan saya selama ini...

hurmmm bukan dulu-dulu taknak bagitau yeee...tapi macam hurmm hurmmmmm biarlah aku close big cash and epf kat luar dulu, baruuuulah aku bagitau kat u ols semua...yela, sekarang sudah excited selepas close ratus-ratus ribu ringgit arituh, baruuuulah boleh huwa-huwa kat belog kan :p


tapi alhamdulilah, ada jugak client saya merupakan silent readers blog saya...silent bukan sebarang silent yeee...kebetulan dia search apa ntah kat internet, tup tap tup tap termasuk pulak belog nih...

hihihi thank you soooo much mr s!dan thank you soooo much juga kepada blogger yang dah ada closed case dengan saya :)


dah dah...back to the topic...

okeyyyy, sebenarnya saya bekerja sebagai AGENT/CONSULTANT of No. 1 Unit Trust Company in Malaysia :)

so kalau u ols semua nak buat simpanan, boleh la calling-calling saya yeeee...

sebenarnya bukan sahaja boleh buat pengeluaran dari epf account 1, tapi dari cash jugeeeee...eh u ols tahu tak boleh buat pengeluaran dari EPF / KWSP ACCOUNT 1 untuk semua unit trust company di Malaysia?tapi u ols kena tahu la which one the best unit trust company in Malaysia!

kalau education, rumah, kesihatan dan lain-lain tu semua dari epf account 2, yang unit trust nie sahaja kerajaan benarkan dari epf account 1...so got it?


kalau sebelum-sebelum nih saya ada publish entry mengenai training itu, training ini segala mak nenek semua tue, nih semua berkaitan dengan kerja saya ini laaaaaa...

sampai parents aku pun dah bising-bising kotttt...

dorang: tak abis-abis training...weekend pun ada training jugak ke?
kojah: ye laaa...ala, training nak tambah ilmu la blablabla...


nih pun salah satu training yang aku attendddd...siapa lagik kalau bukan dengan nazril idrus hubby kepada sazzy falak...

ehhh nazril nih pun satu company unit trust ngan aku gak tauuu...tapi dia dah GAM (group agency manager) la sedangkan aku nih baru nak menuju ke GAM...yesss, aku pasti one day aku akan jadik one of the top GAM in Malaysiaaaaaaaa!!yihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

hurmmm masa beautifulnara belum publish entry beritahu bininya sudah preggie, aku awal-awal lagik sudah tahuuu...hahahaha nak jugak menjobo (berlagak) kannnn...ampunnnnnn ;p





okeyyyy, takmo membebel banyak-banyak lagik...sebarang pertanyaan, boleh diajukan kepada saya:

azzahrahman@gmail.com (nama glemer kojah...lalalala) - boleh add kat fb!
019-223 4688...

ehhh kalau u ols dah ada agent, then agent tak service ke hape, contohnya tinggalkan korang terkontang-kanting gitu ajerrr, pleaseeeee contact me ya...i can help you from a until z!

lastly please ehhhh, sebarang calling yang mengada-ngada tidak akan dilayan sama sekali...for the business purpose onlyyy...

“Put not your trust in money, but put

your money in trust”


10 comments:

Kaseh said...

all the very best dear.. keja ni kena hardworking gak nih.. u can do it...

atty's said...

semoga kojah terus success..

rasp said...

bagus tu sis...
congrats...
i believe u can do it too...
KALO akak nye consultant buat hal..
i cari u k..

Anamarza said...

Nanti klau tetiba tergerak hati nak join bleh la contact kojah jer eik

Meh baca: Selepas 2 tahun bersiaran...

ct_nurmarlissaa said...

all the best sis...:-)

Dee said...

all the best kojah..so far akak ok je ngan kojah..hihihi..

juelee said...

all the best kojah!!!

kojah said...

dear kaseh,
yes kak...kena hardworking betul-betul!duit orang kak, mana boleh main2...sbb tuh dah taka ada masa nak update belog n comments belog org...hihi

dear atty,
thanks so much kak!

dear rasp,
bagus tue semua terletak pada diri sendiri kan kak...thanks for your support sis!

dear anamarza,
bolehhh kak...anytime! =)

dear nurmalissa,
thanks so much kak!

dear dee,
tenkiu2 kak!thanks for support me and be one of my clients!haha

dear juelee,
thanks so much kak!muah muah

mekchu said...

nasib baik ada entry ni.. nak tya, tapi maluuuuuu ;) sebab pelik tgk macam2 training kojah pegi.. best2 lak tuh..

kojah said...

dear mekchu,
hihihi kelakar la akak nie...tanya jerk, saya sudi jawab kak :)

Page number