My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Monday, February 21, 2011

Ehemmmm!satu gambar dulu la :p

kojah: nash, nak amik gambar ngan you...
nash: ko nih, esok boleh lagi amik gambar ngan aku...
kojah: alaaa, esok lain...arini lain...hahaha

even satu opis dan selalu jumpa masa our training, nak jugakkkkk amik gambar sama-sama...kata famous amos :p

thank you nash!i will be like you ONE DAY!!~

owhhh for your information, nash buat kerja sama macam aku jugakkk...cuma disebabkan dia dah GAM (group agency manager) and dah ada stable income, dia buat la keje sampingan yang lain jugakkk...

haaaaaaa korang boleh kira skang berapa gaji dia bulan-bulan...lalalalala


5 comments:

rasp said...

insyaAllah sis...one day u pun jadik GAM gak...

atty's said...

satu hari nanti kojah pasti akan berjaya..insyallah amin

kojah said...

dear rasp,
aminnn...it's just about time :)

dear atty,
aminnn...thanks kak :)

Kaseh said...

hensemnyaaa dia..kojahhh sila kirim salam hhahaha..akak pun doakan kojah jadik cam nash.. GAM. aminnn..

kojah said...

dear kaseh,
mmg ensem kakkkkkkkkkk!haha nnti sy sampaikan salam...yes, dia start buat nie tahun 2006...so sy lagik beberapa thn akan jadik mcm dia gak...InsyaAllah :)

Page number