My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Friday, February 25, 2011

Krabi part 2...

owhh hotel yang kitorang duduk tue area townnn...bukan area pantai yerk...

tak tahu la nape kitorang tak duduk area pantai...maybe sebab dah dihantar kottt...lagipun bila dengar harga satu malam 500bath (rm50), teros macam hurmmm baiklah!

lagik satu hotel adalah superbbbb!bersih pun yeee...berbaloi sangat bayar rm3o satu malam...malam pertama sahaja rm50...


lagipun sap sap soi jerk nak pergi area pantai tueee...naik moto vrommmmm dalam 40 minute dah sampai...

nie motor kitorang yang dah banyak berjasa...sehari 200 bath...


masa nih tujuan adalah mahu carik spec mata hitammm...wah kelassssssssss!kata sok nak pergi snorkling kannnn...


masa kat pasar nie sangatlah kelakarrr...susah nak communicate ohhh...dorang tak pandai sangat nak berspeaking london...


masa kat sini jugak kitorang tersalah beli hokeyyy...ingatkan ayam rupa-rupanya lemak ayam...eyaksssssss, goliiiiiiiii!



dan malamnya kitorang makan kat guest house nieeee...ya ampunnn, aku lupe pulak apa nama guest house nih...


dia sebaris jugak dengan tempat yang kitorang tido...cumanya disebabkan guest house nih tak ada anjing and halal katanya, kita singgah lah makan kek sini...


harga tomyam dia pun tak adalah mencekik kaw-kaw punya...tak silap aku tomyam dia 60 bath...compared then gerai-gerai biasa di hujung sungai nun:

kojah: tomyam how much?
gerai-gerai: errr errr 100 bath...

oh my goddd, tomyam sampai sepuluh henggetttt!


sotong nih pun murah ajerrrr...dahla harga makanan pun okey, keselesaan pun sangattttt hokey!

hasilnya tetiap malam kitorang lepak kat sini...


4 comments:

atty's said...

murah jugak sewa moto tu ye kojah..

sotong masak pe tu..nampak cam sedap je.terliur ..nengoknya

zahidah dihaz said...

teringin nak pergi krabi jugak...

New Entry: Semakin berusia semakin bernilai

kojah said...

dear atty,
mmg murah kak...berbaloi-baloiii...xpyh sewa kereta yg mhl2 tue...hihi

dear zahidah,
really suggested to gooooo!beshhhhhh!!

Kancilbiru said...

pandai betul naik motor..ekeekek

Page number