My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Tuesday, February 01, 2011

Singapore part 3...

Okeyyy...kita sambung cuti-cuti malaysiaaaa :p


chef oiiii...5 ari kami dok sini, 5 ari la jugak menu yang samaaaaaaaaaaaaaaaaa...

tak ada menu lain kah?atau stock makanan tak ada kah?atau chef tak reti memasak menu lain kah???


marilah kita memasuki singapore...pas discussion demi discussion, naik bas lah kita menuju ke singapore...

jimat bebbbb!naik bas bayar seringgit sajork...kalau naik kereta?dengan saman lagik yang u ols kena bayar on the spot masa nak keluar imegresen singapore kalau bawak kereta lelaju kat negara dorangg...

eh eh...awat negara kita tak buat gitu jugak eh??aku nampak banyak nau kereta2 singapore yang bawak lelaju kat hiway plus kita...


bas pulak berlambakkkkkkk!


dekat sangat johor ngan singapore nih...even dari johor dah nampak rupa singapore dah...naik bas aku rasa ada la dalam 15minute...ke setengah jam eh...tapi tak lebih satu jam yeee...


pas turun bas, jalan kaki sikit pastuh tunggu la cab...

cab pulak superbbbb!sap sap soi dah sampai...


berhemah, i loikeee...memasing ikot q...aku je yang ringan bontot jalan ke sana ke mari...hahaha


start with 3 dolarrrr...

perjalanan dari tempat naik cab nak ke singapore studio jauh jugakkk...aku rasa ada la dalam sejam lebih...tuh belum masuk part jem2 lagikk...

sebab driver tu cakap dari hujung utara nak ke hujung selatan...


sampai lah kitaaaaaa...muka excited tak payah cakap laaaaaa...

hurmmm esaited sampai beg petronas yang parents aku dok masuk2 contest pun sangguppppp bawak...kalau tak, tak kuasa heh...hahahahaha


even mata dok jeling2 dah nampak signboard SOLD OUT, tapi kita harus terjah untuk mendapatkan satu kepastian!!


yeszarrr kaunter ticket pun semua tutuppppppp...

apakah??



takpee, kita berposing kat luar duluuuu...

senyummmmmmmmm :)

agak-agak, kojah dapat masuk tak universal studio??


4 comments:

mekchu said...

rasanya dapat masuk... sebab ada senyummmmmmmmm di situ... hehehe... next entry plss.....

atty's said...

dapat masuk ke idak jah..

ct_nurmarlissaa said...

bestt..tuii..keje jengjalan jerr kamu....akak pun dah gian lama tak jengjalan...

kojah said...

dear mekchu,
hihi ok, ngah buat next2 entry...

dear atty,
tungguuuuu...

dear ct,
hihihi hobi sy n family mmg gitu kak ;)

Page number