My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Tuesday, February 03, 2009

On da mOrning...

pg2 cejukkkkkkkk yg amat...tuh kol 9 pg br aku bgn...cpe suruh cejuk2 kn...hahahahaha klu ikotkan nak tdo lg tp sbb pk makanan yg best2, harusssss ku gagahi jua...ceaaaaaa!!hoih anonymous!kalau kau tak suka aku, kau tak pyh la msk blog aku!!nih kat blog kau, ciap ada blog aku lagikkk...menyampah!!!!!aku pun tak undang kau la beb!!tak pyh nak jadik talam 2 muka ngan aku...kalau kau benci aku, aku lagikkkkkkkkkkkkkkk2 benci kau!!!
















saje aku letak pic nie 1st...tp aku rs bkn pg2...hihihi

















so bgn2 tros g mknnnnnnnnnnnn...hakhakhakhak mana sempat nak mndi u ols...kang abis lak makanan tuhhh...lgpn tak ada cpe yg tau aku tak mandi lagikk...hiks!
















cheff nie ngah masak roti celup telur...
















1st round...















2nd round...
















air dia punya la bykkkkkkkk...cedap2 lak tuh...6 jenis air tau u olssss...tuh lom msk air panas bagai...semua2 aku rs...hihihihi















3rd round...bubur + half boiled egg + yogurt...fuhhhhhh!!yogurt dia mmg marvellous laaaaaaaaaaa...
















4th round...nie lak mcm2 jenis susu yg ada...















tetibe ada pompuan seksiiiiiiiiiiiiiii...adoyaiiii mmg cuci mata la aku kan...staff hotel yg dok dkt aku pun dok pndg2 pompuan nie...aterrr dia tak pakai tuttttttttt kan...lgpn cam nak terlondeh jerk...ckit2 tarik kain...kalau la terlondeh, camno ek??muahahahaha

ada lagi makanan lain yg aku tak sempat nak snap...aterrr camera aku dah bg warning...tak sokaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!















abah aku ngan aktiviti dia, mak aku lak ngan aktiviti nie...murah gak la u ols...aku ingt dalam 300...upenya2 dlm 100 lbh sajork...















harusssssss aku yg pOsing dlm spa ittew...hakhakhak
















in the rOoM...
















tp dh fully booking la...cian kat mak aku...tak dapattttt nak wat...huhuhuhu

















tak dpt wat spa, jom kte tgk pool...eh2, ada buaya la dlm pool nih...buaya yg sgt baekkkk...bg org naik ats badannya...hiks!

8 comments:

myaVra's said...

wah..seronok..
owg kaya!!!!
=P

Anonymous. said...

sayakah anonymous itu?

lily lotus said...

buaya gitu bleh laa..cuba buaya betul..hahah

eddie dewanaga said...

makanan 1st round tu nampak best!!

R.i.Y.s.E.s.L.a.D.y said...

wagh..seronok nyer..ermm lama x g cuti..jeles u..nice view nice place babe..

R.i.Y.s.E.s.L.a.D.y said...

hii..my new blog..hari tu nyer prob la ..
theriyseslady.blogspot.com

cdah_alai said...

hoho....aku dah banyak kali pegi sano tp lalu je la
wakahkah tp hopeflly dpt pegi sane jugak myb ngan family

kojah said...

dear myaVra,
hurmmmm....

dear anonymous,
ye la...cpe lg kn...lalala =P

dear lily lotus,
klu buaya btol, bg duwet 1k pn xsanggup den...hehe

dear eddie dewanaga,
semua best2 la!!

dear riyseslady,
so pe lg?g la holidayyyyyyy yokkk! =)

dear riyseslady,
orite!i will link u up...

dear cdah_alai,
singgah jgn xsinggah...hihi

Page number