My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Wednesday, February 25, 2009

Mystarz LG...

yeah!i got the ticket...free u ols, harussss la aku amik...tp serius weiii...aku tak tau pun cpe peserta mystarz LG nih...sib baik aku baca gak paper ari ahad tuh...dpt la aku tau gak ckit2...ckit2 pun jd la dari tak dok kan =P




















depan cermin toilet pun jadik la...hiks!



















aku g ngan rumate aku naik train...tp nan ado la nak naik train sampai pwtc tuh...aterrr ada bas persiaran jemput we ols kat campus...bas persiaran tuh!rugiiii oh kwn2 aku tamau follow...
















nie ntah peminat fanatik cpe ntah...tp nape ramai yg cam awwwww eh?pelikkkk la aku...

















ensem ke?eh2, bkn kawan aku la...actually kawan rumate aku...sepatutnya rumate aku ngan dak laki nih bknnya dpt follow pun...tp disbbkan kwn2 aku tamau g, so i pass the tickets to them...

tak elok membazirrrr...huhuhuhuhu
















first tyme la aku tgk secara live concert2 gini...dulu2 ada la sekali aku penah tgk parti cit cat azwan ali tuh...tp aku tak rasa ianya concert...ianya adalah parti...huhu

adOyaiiii!sakittt telinge aku tau...
















my campusmate...seat we ols tak da la kat blkg sgt, tak da la dpn2 sgt...elok2 je kat tgh2 tuh...tpppp nape abg cameraman tak focus we ols ek?

overrrr!




















hall nie pun tak da la besau sgt...tp cejukkkk yg amat...rasa cam nak pelok jerk org sebelah aku...apakah??muahahahaha
















nie tyme nashrin (tol ke eja ni) berduet ngan misha omar...

asyikkkkkkkkk seyh!
















finalis for the 1st round...peminat plg fanatik goes to wana...ha, ciap ngan baju kaler merah you...
















faizal tahir pun ado la...tahniah faizal for the new baby =)
















alahaiii sarah raisuddin...keciknyaaaaaaaa kan...
















jamal abdillah berduet ngan one of the finalist, wana...

bkn ajai je jatuh cinta ngan wana, aku pun tau...hiks!
















finalist for the 2nd round perform...

so the winner goes to WANA!!!

leh la abg ajai wat lagu tuk wana kannnn...


*wawawawa!!aku masuk hostel lmbt...kena tulis nama...

5 comments:

eya said...

wana menang ye kojah..

rillys said...

wana ni looks so sweetkan..u tgk live lagilah kan

Anonymous. said...

nice camera, babe. love the color, cun.

Redbloodsnow said...

Uiiii...ade ghupernyer kojah kat finale neh yek..jelesss jelesss..hehehe

wana deserve to win. she's got the whole package..hehe. Tp kan, asal eh die x terpilih masok AF dulu. pdhal die got the talent ape :( ..sobsobsob

kojah said...

dear eya,
a'ah wana menang...

dear rillys,
mmg chantekkkk dia kak...

dear anonymous,
hehe tQ...

dear redbloodsnow,
tuela kan...tp saya tak tau pun dia ada msk af dulu...hihihi

Page number