My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Thursday, February 12, 2009

Jumpa artis la...tpppppppppppppppppppppppp

adoyaiiiiiiiiiiii!!mmg spoil mood aku tol la...ok2...aku cite dari mula k...aku g jusco last week with my big bro + my dad...tetibe...

big bro: jah2, cptla...nabil nie...nnti mu amik pic dia tau...dia ngan gf dia tue...

kojah: mana2??

big bro: cni la...cptla mu nie...

pastu aku nampak la nabil ngan 2 org perempuan + 2 org baby...nabil ms tuh ngan tolak kete sorong slh sorg baby tue...




















yg anak panah tue nabil la...u ols nmpk kan guard pompuan yg pki bj blue waves tuh??dia dh tau aku ngah sibuk2 nak amik pic nabil...tp dia wat dunno je la...senyum2 kt aku...sbb tetibe aku jadik gabra nak snap pic nabil...yelaaaaaaa, camera hp aku berbunyi la...benciiiiiii tol la!camera aku lak aku tak bwk...klu x, line dah clear dah kan...tak payah aku nak gabra2 bagai...
















nie tyme nabil nak bayar kat cashier tue...semua org dok pndg2 je dia...dia pakai spec itam tau u olsss...




















tyme nie la yg aku hangennnnnnnnn sgt2 tuh...ms nie aku nak snap pic pompuan yg abg aku ckp gf dia tuh...lawa gak la...aku rs cam adek badek dia je...tp tak tau la kan...tuh bg aku tak penting ponnn...yg pnting aku kena sound!

ha, masa aku nak snap pic nie, bunyi la 'kecek' dr hp aku tuh...tetibe..............!!

stupid promoter: hey u, cepat tangkap dia...mana boleh amik gambar...(sambil arah2 guard pompuan yg pki bj blue waves td)

kojah: eh apasal lak?saya bukan nak amik pic jusco!saya nak amik pic artis

stupid promoter: tarak boleh oh...cepat, jmp managar sekarang!

kojah:wakluuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!apasal saya kena jumpa manager lak????

stupid promoter: culik2 amik gambar mana boleh...

abg aku kan ngah follow aku...so abg aku msk campur la...pung pang pung pang ngan dia...aku tarik abg aku suro blah dr ctu pn abg aku takmo...aku blah la dr ctu kejap...ms tuh pompuan guard tuh just tgk tp tak nak masuk campur...of coz la dia tau aku nak snap pic artis bknnya jusco!!!!!

aku blah aku cari abah aku...so aku ngadu kat abah aku...abah aku pun suro aku call abg aku tny kat mana...alih2 abg aku tak pick up kol...aku pun g la blk tmpt td kan...kat tmpt stupid promoter tuh...tgk2 abg aku ada lagik ngah pung pang pung pang!!

kali nie aku tekad...aku nak gak menjwb ngan pompuan tak reti bahasa nih!!!sampai2 aku terdgr...

stupid promoter: yg u nak busy2 bg pompuan tu kenapa?(dia ckp kat abg aku)

abg kojah: yela, she is my sister!!

kojah: yeeeeeeee, nie abg saya...apa yg u tak puas ati lg nie??saya bukannya nak bukak business pun nak curik gmbar jusco!!kalau saya tak nampak artis, saya tak nak la amik pic jusco nih!rumah saya depan nie je...dah bosan dtg jusco nih!!ari2 saya dtg jusco nih!!

haaaaaaaaaaaa, amik kau!!!!!byk gila aku membebel...pjg lg sebenarnya nie...sampai org lalu-lalang pun pndg2 aku...pedulikkkkkkkk apa kan...pastu tetibe guard tuh br msk campur...dan dia xplain ckit2 ngan pompuan stupid tuh!!

kojah: so u dah phm nape saya amik pic?nak saya xplain lagi?mana manager u????saya nak jumpa dia sekarang...

stupid promoter: u pegi sana...naik atas...jmp manager...

kojah: woit, kalau kau nak suro aku jumpa manager kau, panggil la dia turun...aku plak nak pg sana...(masa nie mrh aku semakin membuak2...aku dah start kau aku dah...tak paham tol pompuan nih!!)

abg kojah: mana manager??telefon la dia panggil turun sini...

stupid promoter: terdiam......

haaaaaaaaaaaaaaaaaa...tau takottttttttttttttttt!!

aku bknnya pe u ols...kalau promoter tuh tny elok2 ngan aku tak pe...ckp elok2 ngan aku...nih teros sound aku suro tangkap aku, jmp manager bagai...mau tak hangennnnnnnnnnnn aku!!!!!!!!!!!!!!!!bak kata abg aku la...kalau adik saya nak amik pic jusco, tak adanya dia amik terang2...mesti sembunyi2...u tarak boleh fikir kah??otak letak kat hips ka??????????????????????guard tuh pun terang2 dah nampak aku...tp dia wat tak tau je...yg ko gelabah tahap cipanzi nie nape?????????????

tak boleh nak ckp elok2 ngan aku???

15 comments:

Seri Subuh Agrofarm said...

isk3... xble amik gmbr ke kt jusco.. ntah ape2...

myaVra's said...

hahaha..
bgz kojah..
tegakkn keadilan!

beshnye jmpe abg nabil~
=]

masviona said...

tau gak takut dia errkkk...rasakan dia...berlagak sgt kan...baru keje jadi promoter dah nak berlagak kan...hikss

eddie dewanaga said...

huh.. garang eh kojah ni...
mcm ni la baru naga!!!

Wawa_Nadwa said...

hahaha.
sabau kojah.
amboii..
garang nye ko.
tapi bagus ko pertahan kn diri ko yg tak bersalah tuh.
=P

★ Nu♥ℜul ★ said...

iii sis kojah ..
bapak r kabot gle stupid promoter tuh ..

cdah_alai said...

huhu..panas jugak aku bace cite ni...

eya said...

tampo je duploh x kali promoter nguk ngek tu kojah..dia jeles tu sbb xde kemera nk amik pic nabil

aben said...

ya btol promoter bahlol tu x de hp cggih cam akak....tu yg die jless...
kalo akak rkam time tu lg bgus...nnt sey dtg nak nengok ghupe si bahlol tesbut....

kojah said...

dear agrofarm,
ntah dorg!kolot sgttt!

dear myaVra,
hurm....

dear masviona,
tau xpe kak...br promoter tuh!klu manager sure suro bunuh tros...hahaha over lak kan!

dear eddie dewanga,
hahahha tuela, dh lama tak jd garang nih...

dear wawa_nadwa,
yela, dah spoil mood nak amik pic nabil tau!

dear nurul,
tuela psllllllll..over smpi nak suro jmp manager kan!

dear cdah_alai,
panas nak mrh je...hihihi

dear eya,
tuela, kalau ada camaera mmg dh lama snap muka stupid promoter tuh!

dear aben,
mls la nk rakam...wat nyemak blog aku jerk...hahahahaha

R.i.Y.s.E.s.L.a.D.y said...

huhuhu..Sabar KOJAH..
Gempak la u ...kAsi HAVOC itu JUSCo..
Gd JOB.
wahh..wahh

adenium said...

hehehehe....
arituh ambik kat aeon setiawangsa...seb baik... stupid promoter tak keje situ..hehhe

kojah said...

dear riyseslady,
yela, kita harus tegakkn kebenaran...kihkihkih

dear adenium,
tau xpe sis...tuh br takat promoter...huh!!

Anonymous. said...

chup chup. bukan nak sound racist ... tapi ni mesti promoter bukan melayu ye?

tapi kalau melayu mmg agak over di situ. ni baru jadi promoter dah kerek melampau ni haha.

kojah said...

dear ano,
tau xpe!agak racist la nih!

Page number