My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Sunday, February 01, 2009

Awana Kijal golf, beach n spa resort...

surprise!!haaaa, kali nie mmg surprise btol la...aku ingtkn g blk ari sajork, alih2 nk tdo cni...sib baik aku bwk spentot2 aku kn...tppppppp aku tak bwk bj mndi la...aku bwk baju jln selai jerkkk!ah, tensiOnnnnn!!charger camera pn aku lupe bwkkkk...bkn lupe...mmg xnk bwk la...ye laaaaaa, aku ingt tak g mana2 dah...sib baik camera aku bateri full...klu tak, mmg menyesal tak berlagu la aku...















so abah aku wat surprise ke cni la...mak aku dah senyum lebar dah tyme nih...aterrr mak aku wat preparation bagai kan...mak aku dah agak abah aku penat nak drive blk on the same day...
















aku memula cam pk gak...besttttttt ke hotel nih??ntah2 cam hotel kt labuan tuh...hiks!
















tgk mak aku...ngan beg trolley tau!aku?spentot ngan baju selai...huargghhhhhhhhh!!
















masuk2 bilik, wahhhhhhhhhhhhhh!!bestnyer!!!!!!!!!!!!!!!ngadap laut lak tuh!!!!!!!!!!!!mmg chantekkkkkkkkkkk...even hotel nie cam kat hulu2 ckit, tp mmg superb beb!!!!!!!!rmai gilos orggggggggggggg...

katil dia lak lebar...mmg cukup2 utk 3 org...aterrr aku jd anak tunggal kan =P
































bilik air pon besttttttt...siap leh bukak lg sliding door ngendap2 org kat katil...sesuaiii utk org honeymonn kan...pastu klu bilik yg tak menghadap ke laut, bath tube siap kt depan katil lagikkkk!uish!tangkap bermesra-mesraan abis2an la kan...muahahahaha!!

















ada 2 sliding...blik mndi ngan blik buang...huhu
















aku yg heppiiiiiiiiiiiiiiiiii =)

















tgkkkk!selipar pn mak aku tak bwk...sib baik ada sandal (sandal kah? ) hotel nie...
















lobby...
































tmpt mkn...ala2 chinese style...aterrr ngah chinese new year kan...
















nie je la yg aku pOsing...aku xda mood la u olsss nak posing tyme nih...bkn sbb aku tak heppi tp sbb aku dok pikir prob2 aku...huh!cam bykkkk lak prob aku kan...
































ntah nape ntah aku tgk pool nie ati aku meronta2 nak mandi la...selalunya aku pejam mata sajork...wat donno jerk bila nampk pool...tppppppppp kali nie ati aku memberontak la...mayb sbb pool dia beshhhh kotttttttt!!org pun ramai kan...

cuba u olsssssss tgk laki2 ngah pegang bahu ramai2 tuh...kalau tak silap aku chinese la...dorg pegang bahu masing2 pastu dorg terjun masuk pool...sukeeeeeeeee jerk aku tgk...

aku nak mandi camno??baju pun tarak =(

















aku mampu melihat sajork...huwaaaaaaaaaaaaaaaa!!
















abah aku nmpk nie, semangat dia lain ckittttttttt...tuh yg wat surprise tuh...
















pantai pun beshhhhhhhh!overr kan...padahal semua pantai sama je kan...tp sbb ada payung2 cam leh feeling2, tuh yg beshhhhhhh tuh...tp ktorg tak leh mandi la...ombak mmg kuat yg amat...cian kat mak aku kan...teringin nak mandi pantai sgt2...

















so aku mampu melihat lagikkkkkkkk...
















tepi2 pantai dia cam kat phuket la...tp phuket lagikkkkkkk heaven maaaaaaaa...
















disbbkan aku tak leh mandi, so aku request nak main beskal...sib baik abah aku on sajork...yeah!!sgttttttt beshhh naik beskal nih...bp rm ntah per hour...aterr bkn aku yg bayau =P
















abah aku pon terliur nak naik gakkkkkkk...tp punyalaaaaaa berat...ngan mak aku ringan jerk...hihihihi jauh lak tuh abah aku bwk...ada la dlm 6 km...mmg tercungap2 aku pastuh...
hurmmm, masa naik beskal nie aku request kat abah aku yg aku nak naik parasailing kalau ada...wuaaaaaaaaaaa!!abah aku tak bg la...bahaya katanya...sib baik kat kat cni tak dok kan...kalau ada, kompem aku meroyan nak naik gak...hahahaha
















view hotel aku dari pntai...actually bykkk lg building2 lain...tp aku snap yg nie sajork...

















so disbbkan aku tak ada baju, mlm tue aku tdo sarung yang nie jeeeeeeee...

6 comments:

aben said...

org kate ble dah tgok jgn pikir pjg....wat dulu baru pikir....so len kali tejun jer...wakakaka....

Shafie said...

wow..
kojah p cni ek..
mmg best..
sy pnh tertarik ngn catur gergasi kt ctu :p

eya said...

cntekla baju pink yg kojah pakai tuh..
tu bj sumaya ke hilyah? atau bj tshirt biase?

lily lotus said...

wahh..menjadi surprise ur dad!

kojah said...

dear aben,
mana bleh dikkkk!kne pk dlu la...

dear shafie,
tuela, tgk luaran cam biasa2 je kan...

dear eya,
chantekkk ke?hurm, bj sumayah kak...hihihi

dear lily lotus,
tuela kak...mmg menjd la...superb!

FiQ OnLinE said...

FIQ TELAH MELIHAT BLOG ANDA TETAPI MASIH BELUM ADA APA-APA TINDAKAN ANDA UNTUK SIAPAKN TUGASAN PERTAMA, JANGAN LUPA HANTAR TUGASAN PERTAMA ! JIKA MAHUKAN HADIAH BERNILAI RM 700.00 ! Anda boleh melihat contoh tugasan Peserta yang telah siap di di paparkan di BLOG FIQ ONLINE.


ALERT FIQ ONLINE!
http://www.fiq-life.blogspot.com

Page number