My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Tuesday, February 24, 2009

Jagung terbaekkk!

Kalau laksa tmptnya penang, kalau satay tmptnya samuri, kalau kek tmptnya secret recipe, kalau jagung tmptnya??
















mmg codapppppppppp jagung nih ok...dlm byk2 tmpt aku penah bli cam petronas, pasar mlm, ha kat mana2 je la...jagung nie totopppppppppp yg terbaek!

ntahla...jagung dia manis2 cam jagung segar gitu...tmpt lain ado?nan adooooooo...kualiti itu yg penting ye...

pe ntah nama kiosk yg jual jagung tuh?mahal sesado...tp tak berkualiti...=P

bkn aku nak puji jagung yg jual area umah aku nih tp tu la realitinya...aku pg la kl ke, johor ke, perak ke, jagung nie tetap da best!

smpai pakcik tuh pun dah cam muka aku...hiks!

3 comments:

adenium said...

makan jagung nanti akak ko nih gemuk lah kojah....hehehe

JIVEBUMZ said...

kat mana jual jagung cam gitu ek?? nk jugak merasa

kojah said...

dear adenium,
jagung tak pe lagik kak...yg akak mkn chop2 tuh camno?larikssss!

dear jivebumz,
kat pasar mlm area uma sy...hihihi

Page number