My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Thursday, December 18, 2008

Wedding...

sabtu aritue, aku fOllOw akak aku g kenduri kawen kt melaka...sesat la gak tp ckittt sajOrk...xbyk cm aku sesat g wedding ceera tuh...hihihihi















ha, cOusin aku pn ikOt gak...aku memula plan nk dOk la seat blkg...kata dOrg sebaya...harusss aku menghOrmati org yg lbh tua =P tp alih2 cOusin aku takmO duduk dpn la...















umaihhh!!punya la bOsar uma dia kn...tp looks like taman perumahan baru...cm baru2 pindah gitu...




















chantekkkk uma dia kn...langsir pn chantekkkk!huh, sempt lagikkk aku jeling2 tgk langsir ek...pastu dOrg xpyh ssh2 bagai g studiO utk mik pics...sbbnya dorg wat studio kt dlm uma tuh!sOnang kn...makanan dia cOdap2 la u ols!
















tp yg uniknya ada jambu la...haaaa, semangkuk aku mik!!hahahahahaha apakah??sodap gle u ols...xpenah lg aku rs jambu sesedap nih!!dia nyer asam tuh lain dr yg lain...ko pki asam pe ek????aku nk cr la............
















pastu ada bubur lak kn...bubur nie biasO2 sajOrk...harusssss aku mkn kenyang2...kata dtg dr jauhhhh =P
















tp yg aku nk tergelaknya pengantin laki asyikkk dOk pndg camera aku jerk...muahahahahaha!!cube kOrg tgk pic nie...mata dia sure pndg camera aku...bang, better pndg camera yg ko dh tempah memahal la bang!
















hahahaha yg nie pn sm...mata dia nk gak focus kt camera aku tuh!yg lain nan adooo nk tgk2 camera aku kn...















yg nie pn aku nk tergelak gak tgk mak andam dia...jahattttt oh aku!cousin aku la nie...ceaaaaa, slhkn cousin aku lak kn=P tp cousin aku ngan akak aku xabis2 dOk gelak tang lain...tang pe xleh bgtau...bahaye oh!

tp kn kn kn...xleh la wat tkr2 bj ms wedding...nnti tetamu2 xterlyn...ye dak??dh la aku ngan akak aku dtg jejauh...x dilyn lak tuh...souvenirs pn xdapekkkkkkk!
blk lenggang kangkung mak minah sajOrk...hiks!~

4 comments:

Shafie said...

musim2 cuti sekolah ni la byk wedding kn..

sdp tgk kek tu..
da la lama tak mkn kek ni... :)

adenium said...

hish.. terpikir nih...cmno lah raso jambu yang sungguh sodp tuh erk...

eddie dewanaga said...

the groom was looking at u laa, not the camera... hahaha!!

Oops..!

kojah said...

dear shafie,
nk kek?kawennnn la cpt2 ckit!ahaks

dear adenium,
serbuk dia tue lain mcm ckit sis...fuh!cOdap yg amat!!

dear eddie dewanaga,
tuela kn...adakah aku chantekkkk?hahaha over!!

Page number