My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Monday, January 12, 2009

Scandal kah??

aku takutttttttt!u ols takuttt x??hakhakhakhak yela, sbb aku kua ngan mamat nie...maro xtau pn aku kua ngan dia...eh2, tp aku gtau maro tau yg kwn aku nie ajk jmp kt jusco...then maro ckp ok...dia xtny aku mcm2...see!slhkn org lain plak kn...=P
















alahhh...kwn aku la...maro pn knl...aku xda pape pn ngan kwn aku nie...juz kwn...aku sbrnya xda la rapat ngan mana2 lelaki...aku mls la nk tego2 dorg melainkn dorg dtg2 tego aku...aku diam ckittt dgn laki nie...tp laki nie aku leh rapat sbb ktorg dh bykkkk kali 1 group...sem 1, sem 4 n sem 5 ktorg 1 klas...pastu ms final year, aku byk wat group ngan dia la...















korg phm x tgk pic nie?lu pk la sndri...hahaha dh dia nk bnje, aku orait jerk!haaaaaa, jgn pk bkn2 okeyh...dia buhsan tahap rimau dh tuh...sbb tuh dia ajk jln2 kt jusco...siap cite lagikk ari2 dia mengenang nasib sbb xda kwn kt area2 uma dia...kwn2 dia sume keje kt tmpt lain...

alaaa wei, ko dh keje title pegawai, orait la tuh!!klu ko bosan sgt, g la wat amal kebajikan ckit kt uma ko tuh =P

5 comments:

eddie dewanaga said...

huhuhu... kojah ambik gambar curik2 eh... ayo...
:)

adenium said...

tajuk ko dik... macam ngeri jer..,aku tak pahammmmmm

fahmi latiff said...

heheh... kojah2...
best jugak kojah ni ek...:)
hihhiiii ihihi...:)
ketawa lak fahmi baca citer kojah ni....

lily lotus said...

takut ape nih :D

kojah said...

dear eddie dewanaga,
alaaa, blogger tegar camtue la...=P

dear adenium,
xphm ke?abaikn je la...huhu

dear fahmi latiff,
ketawa la selagi leh ketawa...

dear lily lotus,
takutttt la...=)

Page number