My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Saturday, January 24, 2009

OrientatiOn...

pic nie dh lamaaaaaaaa dok dlm draft tuh...aterrr susah nk online kn...huhu

xpe2...arini aku update selaju yg mungkin...ceaaaa!mau aku terperap je dok kt uma arini...tp jap2 lg aku nk kua jap...jmp kwn aku...adoyaiiii!ada je bnda2 yg nk mengganggu aku nk update nie kn...














aku nkkkk gak nyelit sama tuh...even aku xborak sgttt ngan group aku nih...eh2, pompuan aku borak la...lelaki yg aku xborak sgt...aku nie mlsss ckit nk borak2 ngan laki nie...lainla dorg tego2 aku kn...aku bkn sombong tau u olsssss...cuma aku nie pemalu ckit...hiks!

tp kan kan kan...camne aku nk borak2 like dh lama knl klu xda sesi suai knl?ntah pape ntah orientation kali nie...xda sesi suai knl antara group!tiba2 suro kira cpe yg xda, berapa ahli group...oittt OC!camne ktorg nk tau klu xda sesi suai knl?????hampages tol!













pic nie ms ktorg wat kidmat masyarakat...harussss la amik ati org kg kn...hikhikhik

aku mana???

jap2 aku nk story ckittttttt...punyalaaaaaaa aku xrapat ngan dak laki group aku smpi aku tertnya2 bila ada sorg laki group aku nie tego aku ms kt campus...ms tue klas aku dh abis...aku pn g la mkn...alih2 terserempak ngan dak laki nie...dia senyum, aku pn reply la senyum blk kn...kang kata aku sombong lak kang...hihi tiba2 dia tny aku course apa?aku ckp la EBM...(korg xyah tau la EBM tu apa ek)hihi tp dlm kepala otak aku nie dok pikir la..........sape laaaaaaaaaaa mamat nie?pndg2 aku...mcm penah aku tgk...hahahaha sampi aku bis mkn n aku msk klas aku dok pikir tau...alih2 dah abis klas br aku ingt!dak group aku la!!!muahahahahahahaha sorry ye mamat!















hurreyyyy!tetiba ada pic ms nk abis oriented...nie dak bilik aku ms oriented...sume skali 8 org daaaaaaa...harusss ktorg angkat tilam tdo bwh kn...tdo sempit2 gitu tp bestttttt!















nie la rumate aku yg sbrnya...lg sorg xda la...
















penuhhh hall nie ngan beg2...ms nie ngah tunggu bas nk blk hostel pas tamatnya orientasi ittew...

ada bykkkk lg pic nie...nnti aku update keyh!

2 comments:

fahmi latiff said...

oooo sibuk ngan orientasi....
update pics banyak2 senang nak cari... heheheh.. gurau jer... selamat bercuti... tq singgah blog fahmi....:)

kojah said...

dear fahmi latiff,
selalu singgah cni tau!~

Page number