My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Thursday, January 29, 2009

Famous Amos...

Masa aku jln2 ngan rumate aku aritu kat maju junction, aku ternampak la famous amos nih...tetibe cam menyentap2 lak nak mkn even aku ngah tak ada duwetttttt...huhu ada cpe2 nak bg aku duwet kah? =P















overrr kan!plastic pun nk tunjuk...ada aku kesah?
















so aku berkenan yg nie la...
















tadaaaaaaaaa!!codappp la gakkk tp xda la codap sgttttttt...camno tuh?tetibe tekak aku cam nak mkn sesuatu lak...u olssssssssss, bnje la aku sesuatu =P

5 comments:

myaVra's said...

aku suka cookies!
choc chips..aish azah..kamu ni wat ak terliur sudah..

fahmi latiff said...

nampak sedap jer... tak der lebih ker...:)

Nurul said...

kojah.. kan biskut ni kuar paper coz tepung dia tercemar.. kiter pun suke biskut ni... tp sejak 2008 dahxmkn lg.. :(

bahaya tuk kshatan sbb kndgn lemak tepu... just to share.. klu korg still mau amik sape kisah.. sedap nanti mengidap...:)

mummysyafie said...

adoiii...mesti manis ni

kojah said...

dear myaVra,
hurmmmm...

dear fahmi latiff,
lbh?hahaha dlm perot...meh cungkil perot meh =P

dear nurul,
laaaaaaa yeke??kte xtau pon...thanx 4 da info!

dear mummysyafie,
xda la manis sis...ok jer cuma tak ada la cedap sgttt...cedap biasa2 sajork...huhu

Page number