My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Monday, January 10, 2011

Singapore part 2...

Eh saya tak bagitau lagik kannnn...kami semua tido di the zon hotellll johor bharu...

haaa ada yang google la tue :p


muka excited tengok ferry ke pulau batam indonesia...owh yess, kalau u ols nak pergi pulau batam, naik ferry kat sini laaaa...dekat sajork dengan the zon hotel...


betapa keciknya donia iniii...

yang pakai baju putih tue adalah ayah rumate aku duluuuu...haruslah aku cam lagik kan...ate menompang tido kerumahnya semata-mata mahu ke singapore suatu ketika dulu...

rumate: akak, nak pergi singapore tak?nana nak balik kg...
kojah: jommmmmmmm!!

itulah pestime saya memasuki singapura...thanks nana!!


hotel kitorang dekat jugak dengan duty free...cuma aku agak hairan, memang betul2 duty free kah?lalalala


mak-mak harus menuju ke pinggan mangkuk...balik-balik rumah...

mom: nih bukan vision ori nihhh...blablabla (sambil compared dengan periuk2 yang lain)


jalan2 naik kereta sampai tersesat ke imigration singapore...sorry naaa bang imigration...sebabnya kitorang nak masuk singapore keesokkan harinya...


pestime menjejakkan kaki ke danga bay...


memacam jugak la ada kat sini...


restoran singgah selalu...pernah masuk jalan2 carik makan kottt...


hamikkkkkkkk...satu ketam dua puluh lima hengget!*buat-buat terkejut padahal orang lain yang keluarkan duwet...haha*


huhukkk!entry ntah pape kannnnn...


5 comments:

Dee said...

sakan ko jalan ye kojah..setiap kali jalan tu bila tgk FM please2 teringatlah akak ko di sini..akak anytime leh byr utk FM2 yg cun2 itu..muahaha..

atty's said...

salam kojah..beshnya dpt g singapore

LyNn HaMzAh said...

amboi...mahalnya ketam tu...tp nampak best jer...

ct_nurmarlissaa said...

wahhh..syiokk nyerr..jengjalannnn....

kojah said...

dear dee,
mmg sentiasa ingat kat akak...ada sy beli utk akak nieee

dear atty,
mmg best kakkk cuma harga mahal mencekik la...

dear lyn,
ketam paling best pernah sy mkn kak...fresh sangatttt!

dear ct,
mmg syiokkkk...akak pun buleh pegiiii

Page number