My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Friday, January 07, 2011

selamat sampaiiii...

I really suggestkan krabi untuk u olssss...especially for honeymoonnnn!cuma kalau compared keindahan laut dengan pulau redang, ofcoz pulau redang lagik super duper terbaikkkkk!

Eh haruslah mesia terbaik kannnn...hujan emas di negara orang, hujan batu di negara sendiri...haha tetibe!

ok, nak settle pembayaran kat cimb jap...service very low...



*kakrasp, bagik alamat akak okeyyy...ke nak see eye to eye?? :p

6 comments:

MY HEART said...

Bestnya...

G holiday ek? selamat pergi dan kembali..

salam kenal ^_^

Anonymous. said...

kojah,

best tgk kojah gi travel. kita ni memang sama-sama hantu traveling kan? ^_^ maybe next time we should backpacking together gether... jom?

kojah said...

dear my heart,
thanks soooo much!

dear ano,
jommmmmmmmm!!bisa saja kak...pape saya akan roger akak ya...

rasp said...

laaaa ingatkan ke cimb lepas tu nak minta account no akak hahahahahaha...
kalo leh jumpa eye to eye lagik best...takpe2 tu semua nanti2 k..
enjoy ur holiday....

ct_nurmarlissaa said...

ermm..dah sampai Malaysia nyekk..alhamdulillahh laaaa....pas niee kemana plakk...

kojah said...

dear rasp,
hihihi oraitt, nanti kita jumpa ye kak...

dear ct,
pasnih ke er err ke bandung!hihi

Page number