My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Friday, January 21, 2011

Ehemmm!Faizal Tahir la....

Saya ternampak faizal tahir pas anugerah juara lagu arituhhh...so kira gambar nih still hangat-hangat jugak la kannn...sebab kalau tak silap saya, ada la last week saya ternampak faizal tahir nieeeee :)

eh sape tengok anugerah juara lagu?sehingga sekarang aku tak berkesempatan lagik mahu melihatttt...eh ada la jugak tengok dalam youtube, tuh pun pas opismate aku yang tolong bukak kan laptop dan hadap dengan mata ku...nih kes faizal tahir la kannn...ntah apa yang busy sangat ntah la aku nih!


tapi sorry la yeee...saya sorang jerk yang boleh tengok faizal secara live...hahahaha sebabnya masa nih saya tengah makan bersama-sama dengan clientttt...

tuh pun nasib baik mr client memahami isi hatiku...eceh!thanks en tut tuttt...

mr client: amik la gambar kojah (nama samaran)...
kojah: hihihi takpe, saya amik dari jauh jerk...

panggg, kalau ikot hati mahu angkat bontot amik gambar dengan faizallll...tapi apa boleh buat...client lagi penting di mataku...ewahhhh!


nah amikkk gambar dari belakang je kannnn...hihi masa nih wife dia tengah buat payment...oh yes, anak faizal dah 2 orang dan wife dia tengah preggie :)


tuuuu nampak faizal kat kereta tue...gambar hok kiri sekali...

eh dah dah...takmo lah lebih-lebih...kang ada pulak pa dorang add aku kat ym...lalalala

hurmmm kedai makan nie masakan padang punya style (kes tak ingat nama kedai) area kota damansara...setappppppppppp!!tenkiu mr client sebab banjerrrrrrrrrr!


5 comments:

zino said...

salam kenal..
kenapa tak zooom sikit jauh nya gambar.. hehe

makdara TERdiva said...

ooo KD eh?? FT duk blkg umah MDT jer..eceh!

Nem0 o0h Nem0 said...

kalau client dah ckp cmtu,nape tk gie amik gmbr je.?rugi2..haha

lily lotus said...

bkn kojah ke patut belanja client..ekekeke

kojah said...

dear zino,
sbb menggelabah dpn client...haha

dear makdara,
KD?apa tue yer?

dear nemo,
malu2 kucing la kak...haha

dear lily,
ye patutnya sy kak tp client mmg sungguh2 mahu belanja...lagpun dia kaya dan lelaki, apa sgt setakat belanja sy kan...hihihi

Page number