My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Thursday, January 20, 2011

Raya apa nih??

Hurmmm...adiah untuk pemenang contest dah lama siap dibaluttt cuma terperap dalam kereta saya tu jerkkk...eh, nih adiah contest yang mana nih??

maap la ye akak nurmalissa dan cik bunga...by esok jugak saya akan settle kan semua adiah2 tuuuu...tapi dorang dah tahu awal-awal yang adiah tue dorang akan dapat lambat dari orang lain...sebab saya dah email dorang sesiap dah...

dan kakrasp jugak, nanti kakdee bagik kat akak yeee...nak jumpa akak ntah bila ntah sebab saya busy memanjanggg...salam kemaafan dari saya ye...hihihi


ok, start arini semangat aku berkobar-kobar mahu updateeee...harap-harap bukan arini je lah yerk...hahaha

motip??banyak ai jumpa artis-artis youuuu...faizal tahir, nabil with gepren nya, zaquan ke zakuan ek, siti nurhaliza...ewahhh bab siti tuh nan ado nyer aku jumpaaaa :p


so stay tune...gambar-gambar dorang akan menyusul selepas ini...


budak baju purple tuh memang esaited okeyyy...siap panggil aku jerit2 suro amik gambar dia...


4 comments:

rasp said...

tetiba namaku ada di situ...
akak pun dah lupa pasal tu semua sis...
thanks atas ingatan ya sis!

cikbunga said...

tak yah minta maaf la.. dia yg nak bg hadiah tu kan.. haha.. takpa dik.. akak tabah jer menunggu.. boleh? hehe..

Dee said...

jah..mano gambar bang bil..x dpt2 lg ni..emel ye..

kojah said...

dear rasp,
my pleasure...harus ingt kak sbb ada hutang org kan...

dear cikbunga,
hihi rasa serba salah kak sbb lmbt sgt pos kan...

dear dee,
jap, ngah email kak...

Page number