My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Saturday, November 29, 2008

Way to cousin's house...

I going to my cousin's house only for one reason...nie la cousin yg plgggg aku rapat even dia sebaya ngan akak ku...hiks!
















harusss aku paksa my little bro yg anta kt komuter...huh!lajuuu jerk dia nk anta kn...mOtip?leh dpt peluang drive kete...smpi suro aku ciap cpt2 lagik...















so smpai2 cousin ku dh setia menanti...cm big boss lak aku kn...nk g komuter pn ada org anta, smpi komuter pn ada fetch aku...hahahahahaha















hari pn masih siang...harusss la ktorg singah menyinggah kn...window shopping katanya...lalalala tu haaaa, ktorg singgah kt cni la...to be honest, nie la 1st tyme aku smpi kek cni...hukhukhuk
penin gak tmpt nie kn...mayb sbb aku xfamiliar sgt kot...yg pasti, aku lapau wei!!















ok2...jom kte singgah mkn kt cni dlu...looks like kopitiam tp dorg cm xpndai nk decorate tmpt mkn dorg nih...huhu meh2 bg aku yg decorate...sure meletopppp kn =P














nie la cousin aku...cpe nmpk lg tua??jgnnnn sesekali mention aku okeyh...for sure la dia lagikkk tua dr aku...hahahahaha psSsSt, nmpk x tanda kt lengan dia tuh?apakah??lalalala















cousin aku mkn ns lemak ayam n aku mkn keoy teow goreng sajork...bolehhh la lagik2 aku yg ngah lapau nih...licin tuhhhh aku mkn....smbil2 mkn tuh mata aku dok melilau xtentu psl...kot2 la aku ternmpk artis lak kn...sbbnya tiap kali cousin aku dtg cni, sure nmpk artis...ceh!cm femes lak ko kn wahai artis2...














nie la tmpt mkn ktorg...little penang kafe...ala2 kopitiam tp xmenjadik...haha











alahaiii...aku sungguh la xselesa pkai chopstick itew...klu aku mkn main2 leh la pki bnda tuh kn...tppppp sbb aku ngah lapau sgt2, harusss la aku mtk gak spoon nya...so sgt la comfortable...wei, aku bknnya chinese okeyh nk pki bnda2 alah tuh...ke muka aku nmpk cm chinese?lariksssssss!~


2 comments:

*ayu* said...

sedap nya layan kueyteow..
akak p curve layan gak makan situ...

turun KL x sound yer..
majuk!

:P

kojah said...

dear ayu,
ala sis, nx tyme sy hello2 k...xsempat la...cousin nk berkepit ngan sy jerk...hehe

Page number