My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Sunday, November 30, 2008

Her interview sessiOn...

klu aku g uma cousin aku, jgn harap aku dOk 2-3 hari sajork...mau seminggu gak la...cousin aku la nie...paksa2 aku...tp aku pn nkkkk sbnrnya...haha yela, baikk aku jenjln kn drp aku dOk uma jerk...huhu















so this tyme aku teman lagi...berdebar2 cousin aku tuh...hehe





















pantang nmpk cermin kn...harussss aku over...muahahahaha!!
















tuh nmpk x nama company nie...majority of them chinese laaaaa...so ada kebarangkalian ke cOusin aku nk dpt??hukhukhuk
















eh2...org lain dug dag dug dag cousin aku leh maintain senyum lagikkk...ke dlm hati yg dug dag tuh??hahahaha
















sume ngah dug dag...aku ciap nmpk lagikkk jantung2 dOrg ngah bergetar selaju2nya...=P
















haaaa...sib baik seat cukup2 je tau...klu x, mau aku yg kne angkat bOntot...hukhukhuk
chinese hujung tuh relax je...cm dak pndai je kn...hehe





















senyummmm jerk cousin aku pas interview nih...ada peluang kah??

2 comments:

*ayu* said...

ko boleh nampak jantung org jah?
scary!

kojah said...

lehhh je nmpk...haha!!dug dag dug dag!

Page number