My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Sunday, November 30, 2008

JaLaN-jaLaN...

kenyang2 mkn, ktOrg g cni plak...eh2, kt dlm nie pn ada safari kah?

layannnnnkn saje...
















nie area ikan2...cousin aku nih nkkkk sgt tgk dog yg chumel2 tuh...aku geli la...sib baik dog itew ngah mndi manda kn...klu x, mau geli geleman sgala bulu2 aku...=P












xda la beshhh sgt tmpt nie kn...biasa2 sajork...















apakah??aku ngan cousin aku panggil 'kok ke'...binatang2 gini sebijik cm binatang kt umah nenek aku...gle la!ms kecik2 dulu mmg tkt gle la...blk2 kg je sure dgr suara binatang2 nih kn...ngan auntie n uncle aku dok wat cite yg binatang nie akn follow kte especially kt tayar kete...hahahahaha ntah pape ntah...ble dh bsr nie, pk2 blk cm xlogik je...mayb dorg nk tkt2 ktorg je kot...tp binatang nie mmg ada la kt kg ktorg tuh...













staff tuh ngan main2 ngan ular nih...eEeEe gelinya aku kn!!one of customer nih ciap nk bli lagik...customer nie ckp kt aku, alaaaaaa...xbhaya la ular nih...mmg la xbahaya kn tppppppp aku tkttttttt la...sudah2 la...ms aku dok penang dlu, dh lali dh aku nengok ular2 nih...















apa nama yg chomel2 nih?gerammmm lak aku nengok kn...cm nk picit2 jerk...huhu aku start pegang ngan main2 ngan binatang nih since junior aku bela binatang nih dlm hostel dlu...harussss ari2 aku xtau malu dok singgah blik dia kn...hiks!~




















dh alang2 smpi cni, maghi la kte singgah kek perabot2 nih haaa...mau terjuling2 bijik mata aku bila menengoknya...tunggu aku kawen ngan anak datuk sok2 la br aku bli kn...hahahaha
















aku yg capekkkk...dpt plak dok kerusi empuk nie kn...mau melekat jerk bontot aku kt ctu kang...camno??














wawawawa!!korg wat exercise kepala ckittt ek...aku lupe nk rotate maaaa...alah, teleng2 ckittt je...jgn lbh2 lak...kang teleng tol2 lak kn...=P















aku yg kebOsanan...ktorg nih mmg xbleh jenjln la...sure bli bnda yg sama...alah, bkn sama sebijik sejebOn la...design je yg sm...kaler lain2 la...tu ha yg aku galas tuh...aku takmo bli oh memula...bknnya pe...aku rs aku dh shopping sakan dh for this month...cousin aku yg paksa2 aku...muahahahahaha tp lastly ati aku cair gak beb!~















adoyaiiii cousin ku ini...mau shopping2 lagik...xpe2...asalkn aku sudah kenyang...hoho















ms nk blk tuh kn, leh plak mesin nih wat hal...tuh msti nk untung lbh tuh...huh!!ye la, ktorg nyer parking RM2 je tau...ktorg mskkn RM5...alih2 xdpt baki ko...sure la ktorg calling2 staff ctu kn...even balance nya bkn ratus2 gitu, tppp amat berharga bg ktorg okeyh...=P

2 comments:

*ayu* said...

mesti ttp kena tuntut walaupun less than RM10!
hak kita maaa...

kojah said...

tOl2...hak kte harusss kte perjuangkn!!

Page number