My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Saturday, January 28, 2012

Rasa macam 'Eh, dah besar la aku'...

Selama nie kecik kah?kah kah kah

Pestime okeyyy...pestime pegi pasar beli ikan dan untuk makan buat diri sendiri, bukan bersama family tersayang...kalau pergi pasar dan untuk makan bersama family, itu memang confirm la pernah...nie utk diri sendiri, makan sorg2 hidup membujang seperti ku...eceh!

Yelaaa, kata pestime dok uma sewa...selama nie asyik hostel hostel dan hostel...masa diploma dari sem 1 sampai abis pun dok hostel, masa degree dari sem 3 sampai abis pun dok hostel...bak kata, hostel pilihanku!

Penah la kott saya cuba2 masak dgn kawan2 masa diploma dulu...tue pun curik2 keluar ikot pintu belakang college...seludup keluar sebab nak tido umah kawan2...so bila dah tido umah kawan, apa lagik, mari kita masakkkk!*aperttt, I miss u!teringat dulu2, dia ada ajar saya masak ayam lemak cili padi!nyum nyum!*

Okey, tata...nak pergi siang ikannnn...tadi masa nak beli ikan, sedih pun ada jugak, happy pun ada jugakkk!

Perasaan pestime beli ayam selama hidup membujang dah rasa dah bulan 12 aritue, nie beli ikan pulak...ayam aritue beli kat mydin subang, ikan kat pasar malam kerinchi!

Dah2, abis ikan2 kat sinki tuh!

4 comments:

Dee said...

wah..asah skill memasak pulak..leh ar akak rasa..

kojah said...

tu la kak...mmg ngah asah skill...senang nak kawen nnti!hahahahahaha :P

PinQib said...

hahaha.. bes tau masak sendiri.. kite la master.. pendek kate, master chefffff

lily lotus said...

phewittt dah boleh sangat kawen ni hehe

Page number