My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Tuesday, May 03, 2011

Wanna join my business??

Tadik la ada existing client saya mahu berjumpa...ingatkan untuk hape la kan...

Tetibe:

Client: azzah, u dah naik agency supervisor ye?congratsss!
Kojah: ye en tutt...hihi
Client: I ingat nak suro anak buah I join u..boleh ke?
Kojah: bolehhh sgt2 en tutt...dia keje mana skang?
Client: dia keje kat tett..tapi dia suka buat benda2 macam u buat nie...
Kojah: owh yeke?lagipun agency ktorang memang besttt sgt en tutt...tiap ari rabu ada training and then ktorg punya group agency manager pun selalu bagi support...macam bulan nie saya yang akan handle meeting training and semua activity sebab my agency manager tengah train saya untuk naik agency manager cepat2...so saya rasa within 1 year saya dah boleh naik agency manager...
Client: wowww!bagus la...that's y I nak introduce anak buah I tue...u pun selalu update I...
Kojah: hihi next week pun maybe ktorg nak pergi water rafting...
Client: hurmmmm, your group memang active ke?
Kojah: active sgt2 en tutt...sebab tue la saya pun cepat naik pangkat...hihi (bontot dah kembang :p )


So now sape antara u ols yang nak join my business??buat part time pun boleh tauuuuu (sambil kelip2 dolly )...

Kalau dapat rm500 pun dah kira ok whattt (untuk yang buat part time)...sape nak bagik??orang nak bagik rm10 pun shusahhhh tau...

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

2 comments:

CoOkiE MoNSter said...

err...kojah. bisnes apakah yang kau buat sebenonye nih?

sikelu said...

ha ah bisnes apa eh, macam nak minat je nih..?

Page number