My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Wednesday, March 16, 2011

Mat iqbal...

Dah lama rasanya aku tak letak gambar anak buah aku yang sorang nieee...jumpa memang jumpa even dorang jauh nunn di terengganu sana...cuma masa nak update blog tuh kurang maghi ckit skang...

Update iqbal yang latest still mahu menepek ngan maknya..rimas aku tengok hokeyyy...maknya pun aku rasa rimas jugak :p hahahaha

Tapi orang cakap kalau breastfeed memang gitu kannn?anak asyik nak melekatttt sajork ngan maknya...

Eh eh, I akan dapat anak buah yang baru..hoyehhhhh!atee nak tunggu saya ntah bila la kan..lalala

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

5 comments:

zahidah dihaz said...

rindu dengan anak buah saudara...sendiri belum ada anak buah lagi...huhuihuhuhu



NEW ENTRY: Eminem or Rappers

shidot said...

jeles nye! :P
ble la caye pulak nk merasa ade ank buah nie..ank tekak adela..heheheh...

Dee said...

kalo bf mmg camtu..melekat sokmo..

lily lotus said...

selamat menghitung hari tunggu anak buah baru yer

kojah said...

dear zahidah,
hihi xpe, coming soon ada :)

dear shidot,
tunggu anak ko sndri la shida...haha

dear dee,
ohhh tuela kak...

dear lily,
tenkiu kak...tak sabarrrr

Page number