My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Friday, March 18, 2011

Fridge magnet krabi untuk anda...nak??

Nak tanya sikit la, kat mana nak carik baju untuk dinner yang cantik2 meletuppp yerk??

Yang pasti meletup2 tapi murahhh...ado tak??

Bila next week adalah hari ke-dinner-an (ayat apa ntah nih), teros menggelabah hokeyy..eh eh, nak pakai baju apa nih?

dah la saya ada 2 dinner yang kena attend..satu dinner punya baju dah settle dah sebab saya beli kat bandung sana..satu dinner lagik saya dapat tahu yang saya kena attend bila balik dari bandunggg..huwaaa mencik tauuuu...baju dinner kat sana tak sampai seratus saya dah boleh dapat yang glem2 dah...

Okeyy, sekarang pertanyaan yang serius...kat mana u ols carik baju dinner yang glem2 yerk?yang glem tapi murahhhh...itu keywords dia :p

Suggestion terbaik akan memenangi fridge magnet krabi ohhhh!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

8 comments:

Kancilbiru said...

kojah, kat jipaban pun ada dress cantik2 jugak...tapi tak sure la suit keinginan you ke tak..:)

Anonymous. said...

baru nak suggest di bandung. betul, baju glam2 kat sana murah gila! and betul2 cantik!

jom kita plan pergi bandung lagi nak? this time nak fokus shopping je, sebab hari tu mood shopping takde...

cikbunga said...

kat first lady. murah. galmour tu up to you. ada yg glamaour, ada yg ala2 jer glamour.. p la terjah tengok

♥ FeRra ♥ said...

kalo nk yg mcm2 tradisional sket kt am corp mall ad. kalo nk dress byk kt times jek le yang.

Anonymous said...

gi tengok kedaionline.biz...byk pilihan & santek2 belaka

Kancilbiru said...

oh tadi jumpa url ni:

http://thestyloboutique.blogspot.com/

teringat kat kojah...cuba la tgk dress dia macam ok gak..

"myheart"-abieyazaly- said...

betul2 br nak cakap kat first lady cawangan merat ada...murah &cantik2 kat tesco pon ado...

kojah said...

dear all,
thanks u ols for the suggestion.really appreciate it!!

Page number