My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Thursday, October 30, 2008

bUaTku TerSeNyUm =)

wakakaka aku gatal oh!

eh2...tp dia yg gatal dlu...cpe2?

tu ha....abg2 big apple...abg2 kah???

aku kn br pas frust aritu xdpt lg bnda yg my mom nk blikn tu tau...

tetiba aku ternmpk lak abg2 tuh kt jusco...

and...

tetibe aku tersenyum!

dorg ah nie...senyum2 wat lawak ngan aku lak even aku lalu je kt dpn kdai dorg...

dorg dh cam aku la...

yela, g jusco confirm nmpk muka dorg kn...

senyuman aku ni mhl tau...susah nk tgk aku senyum k...kwn2 aku pn ckp...

aku dh bli tudung pn aku still xleh senyum...

duwet abis ma...

aku jmp abg2 tu after aku bli tudung aritue...

maap yo...entry lmbt kua...

nnti aku terer, aku nk snap pic abg2 tuh la...

arap2 success!!

2 comments:

padelkopak said...

encem sgt kah abang2 tu ha?

kojah said...

encem laaaa...
muka sebijik sejiban cm org mesia...
TAPI bukannnn!
dgr dorg ckp br tau...
hehe

Page number