My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Wednesday, May 16, 2012

Aku bersyukur keranaMu Ya Allah...

ehem ehemmmm...
dah berapa lama aku tinggalkan blog kannn...
tapi blog tetap di hatiku sampai bila-bila...cuma waktu dan masa menghalangku...eceh!

okey, pertama-pertama sekali aku bersyukur sangat-sangat dengan kehidupan yang aku sedang lakukan sekarang...kehidupan yang banyak merubah aku...contohnya dari segi KEWANGAN (amboi sampai huruf besar :p), attitude, personal development dan macam2 lagik la...

eh eh...ayat macam skema...rasanya semua orang tahu kotttt...wah, bajet macam artis...abis-abis belaja teros aku buat Public Mutual as fulltimeeeee...yesss u ols! sejak join Public Mutual la tak ada masa dengan beloggg...huhuhu

okeyyy, ari isnin baru-baru nie adalah hari yang bersejarah buat dirikuuuuuu...agak-agak apa tue ye??

kita TUNGGUUUUUU!!

4 comments:

atty's said...

gudluck kojah..apa pun yg kojah ceburi.

[z@ck] said...

hari bersejarah? kata la dah tunang????

Neeza.Areef said...

teruskan ape yg dah dibuat..jgn skerat jln tau

lily lotus said...

tumpang happy jugak dengan kejayaan kojah :) teruskan usaha!

Page number